Знайомства в мережі Інтернет зараз дуже популярні, люди знайомляться через соціальні мережі і сайти знайомств. Але найчастіше перше побачення виявляється провальним і далі справа не йде. Чому так відбувається?

 Онлайн-знайомства прекрасна альтернатива для зайнятих людей, яким просто ніколи шукати партнера "в реалі". Та й в Інтернеті все набагато простіше, людина відчуває себе сміливіше і розкутіше, тим не менш, є досить багато підводних каменів, натикаючись на які, інтернет-знайомства нічим хорошим не закінчуються.

Ви не маєте достатньо інформації. Під час особистого знайомства ви можете оцінити не тільки зовнішні дані людини, міміку, жести, те, яке враження справляє співрозмовник, все це дуже важливі складові, які в інтернет-знайомстві відсутні. Анкета не може містити всієї необхідної інформації, щоб реально оцінювати наскільки людина вам симпатична і цікава. До того ж, за статистикою, понад 50% анкет містять невірні або спотворені дані про потенційного партнера.

Ви витрачаєте багато часу і зусиль. У реальному житті все просто, питання з симпатією вирішується за лічені години, в інтернеті ж, щоб знайти партнера, потрібно докласти більше зусиль: переглянути масу профілів, налагодити спілкування, а тільки потім замислюватися про побачення і перше враження. Саме через те, що процес довгий, від побачення очікуєте занадто багато, але частіше розчаровуєтеся.

Ви багато про що умовчуєте. Перед побаченням дізнайтеся добре один одного і обговоріть важливі для вас моменти: спосіб життя, звички, плани на майбутнє, мотиви і цілі знайомства. Замовчування і скритність ведуть до розчарування, тому краще про всі важливі деталі розмовляти "на березі".

Ви хочете здаватися краще. Коли ви сидите за екраном монітора, то можете трохи (а часом і досить сильно) підкоригувати свою зовнішність, приписати собі неіснуючі інтереси, захоплення та інше. В такому разі перша зустріч з партнером буде останньою, так як "очікування" і "реальність" не співпадуть, принісши лише розчарування.

Ви шукаєте неіснуючий ідеал. Партнерів, з якими можна зав'язати стосунки через різні сайти знайомств, дуже багато, саме це підстьобує вас не припиняти пошуки вдалого кандидата, а шукати ще й ще. Але так можна втратити дорогоцінний час, тому визначтеся зі своїми вимогами до партнера, не будуйте ілюзій, а пробуйте.

 Як швидко заспокоїтися: 5 дієвих способів

Як рівнянам зробити свій день щасливим?