Щоб наші мрії збувалися іноді потрібно просто помріяти перед сном, головне знати, як правильно це робити.

 Існує багато способів реалізації своєї мрії. Наші думки та емоції здатні впливати на наше життя і здоров'я, адже у багатьох хворобах винні ми самі, своїм негативним настроєм. Так і з бажаннями - якщо направити думки в потрібному руслі, щиро вірити в те, що мрія збудеться, так і буде. Чому корисно мріяти саме перед сном?
Налаштовуючись на сон, наш організм розслабляється, ми заспокоюємося, наші думки упорядковуються, тому і мріяти в цей час, коли ніщо не заважає, найкраще.


Візуалізуйте мрію в найдрібніших подробицях. У спокійній тихій обстановці мріється легко. Закрийте очі і візуалізуйте свою мрію - уявіть її, як вже відбулася подія, у всіх деталях і фарбах. Наприклад, якщо ви мрієте про нову простору квартиру, уявіть собі, скільки в ній кімнат, що розташоване в кожній з них, якого кольору меблі, які кімнатні рослини стоять на підвіконні і т. д.

Як впливає остання цифра року народження на ваш характер?


Концентруйтеся на одному, не біжіть відразу в декількох напрямках. Не намагайтеся скласти цілий список бажань, сконцентруйтеся на чомусь одному, але значному. І чітко уявляйте собі картинку, мрії, яка здійснилася. Наприклад, якщо ви хочете розбагатіти, нову роботу, нову машину, відпочинок на дорогому курорті і багато нових речей, мрійте про нову роботу, яка принесе поліпшення в житті. Якщо ви отримаєте пропозицію про нову роботу, з підвищенням і хорошим окладом, це дасть вам можливість подорожей і нових придбань.


Будьте щирі, радійте як дитина. Мріючи, не ставте уявних перешкод і блоків для виконання бажання. Не міркуйте, підключаючи логіку: цього не може бути. Нехай ваші думки вільно літають, уявіть собі, що ви дитина, мрійте як дитина, для якої немає перешкод. Загадуйте бажання з позитивними думками, відчувайте щиру радість від передчуття того, що скоро обов'язково отримаєте те, чого хочете.

У якому віці чоловіки та жінки почуваються найщасливішими? І чому?

10 кращих міст світу для тих, хто хоче працювати фрілансером