Розповідаємо, чому варто віддати перевагу вбудованим меблям.

Площа

Максимізувати обсяг простору, доступного навіть в самому крихітному приміщенні можливо і допоможуть в цьому вбудовані меблі. Правильно спроектовані меблі збільшать корисну площу кімнати - маленький куточок може перетворитися в диван, ліжко, гардеробну - та що завгодно, що може бути необхідно господарям житла. Так як всі необхідні елементи акуратно вбудовані, кімната буде здаватися охайною, логічною і природною.



pic Незвичайна геометрія

На жаль, доступні готові меблі рідко володіють різноманітною геометрією і обмежуються прямокутними або квадратними формами. Але що робити в мансардних приміщеннях або кімнатах з незвичайною конфігурацією? На допомогу в використанні кутів і ніш, простору під сходами приходять вбудовані меблі, створені на замовлення за параметрами вашого приміщення.

Акцент

Зазвичай вбудовані меблі є лаконічним і мінімалістичним елементом приміщення, максимально зливаючись зі стінами. Але при бажанні вони можуть стати і справжнім акцентом: вибирайте ефектний матеріал (наприклад, дерево з виразною фактурою), незвичайну геометрію полиць або стильне наповнення декором, щоб перетворити меблі для зберігання в прикрасу інтер'єру.

Дайджест гарячих трендів в інтер'єрі, які варто спробувати

Зонування

Вбудовані меблі допомагають розмежувати зони без стін, що робить приміщення просторіше, легше і функціональніше. Наприклад, між їдальнею і вітальнею (або спальнею і вітальнею в квартирі-студії) можна розмістити відкритий стелаж, який буде надавати додаткове місце для зберігання.



pic

Функціональність

Зробити будь-яке, навіть найбільш незручне приміщення функціональним можна за допомогою стильних вбудованих меблів. Довгий коридор може стати домашнім офісом - все, що потрібно, це вбудувати полиці і стільницю, необхідні для роботи.

Зберігання

Ну і, безсумнівно, найголовніша перевага вбудованих меблів - вони збільшують місце, доступне для зберігання, так як в сучасної людина стає все більше речей і техніки. Це особливо актуально для власників невеликого житла, які страждають від нестачі місця. Відкриті стелажі можуть служити для зберігання книг, декору, колекції вин, всього, що ви можете собі уявити.