З самих звичайних речей, здавалося б, непотрібних в домашньому інтер'єрі, можна створити оригінальний і, найголовніше, корисний декор для дому.

Ось кілька дивовижних хитрощів - лайфхаків, з якими можливо не тільки без зайвих зусиль утримувати будинок в чистоті, але і змінити інтер'єр до невпізнання, а так само надати своїй оселі комфортну, затишну і душевну обстановку.

Для зберігання прикрас іноді буває мало і шкатулки. Навести лад в дівочих аксесуарах, допоможуть різні підручні засоби, які дуже навіть непогано впишуться в інтер'єр кімнати. Для зберігання сережок можна використовувати терку для продуктів, пофарбовану в креативному стилі за допомогою балончика. Так само оригінальним варіантом для ланцюжків і бус послужать звичайна вішалка і декорована підставка у вигляді руки або ж дерева. Що ж стосується браслетів, то їх зручно розміщувати на пляшках, оформлених за смаком своїми руками.

Хочеться милуватися панорамним видом з вікна, лежачи з книжкою в руках на затишному і зручному підвіконні? Елементарно. Підставте до вікна комод довжиною з підвіконня, застеліть його м'яким пледом і прикрасьте декоративними подушками, іграшками та іншими аксесуарами.

Ящики і палети можуть стати незамінним декором в інтер'єрі. З них можна зробити полиці для зберігання книг, посуду та інших різноманітних речей. Крім цього відмінно доповнить дизайн кімнати журнальний столик, виготовлений все з тих же ящиків і палетів, що відрізняється особливою місткістю речей.

Лайфхаки на кожен день, які стануть в нагоді будь-якій господині

Створіть дитині затишну атмосферу для творчості. Зв'яжіть малюкові незвичайний і цікавий органайзер в формі його улюбленого мультяшного героя, а після повісті на гвоздик до стіни. А багатофункціональність органайзера підкреслять різноманітної форми кишеньки, пришиті до основи. У них можна покласти кисті, ручки, олівці, блокнот і багато іншого.

Перетворити інтер'єр дуже просто за допомогою в'язаного декору, наприклад, для вази або квіткового горщика. В цьому випадку, в якості матеріалу послужить готовий в'язаний светр, а якщо бути точніше, то рукав від нього. Потрібно відрізати від рукава зайве і «прикрасити» в одяг будь-яку стару вазу.

Ключі - важлива річ, яка завжди повинна бути під рукою. Якщо ви постійно втрачаєте ключі, то вирішення проблеми одне - ключниця, яку можна змайструвати власноруч. Додасть особливого стилю в декор ключниця з оригінальної гілки дерева або ж з рами від картини. Головне підготувати основу, змоделювати дизайн і прикріпити до неї гачки.

Все в ваших руках - творіть і надавайте інтер'єру затишок і красу!