Як повинна виглядати кухня кожного знака Зодіаку? Які відтінки і матеріали підходять представникам різних знаків, який вибрати колір і на чому розставити акценти.

Овен

Овни натури владні, енергійні, безстрашні і дуже життєрадісні. З ними ніколи не буває нудно, а ось практичності і передбачливості Овна можуть позаздрити багато.

Кухня Овнів це верх ідеалу, немов зі сторінок глянцевих журналів. Вона обов'язково повинна бути стильною, модною, оригінальною і ергономічною. Ефектність, ось головний параметр, що говорить про смаки Овнів найкраще.

Тельці

Тельці натури ніжні і добрі, дуже врівноважені. Завжди домагаються своєї мети і цінують комфорт і безпеку. Саме тому кухня Тельців повинна дихати теплом і затишком, з милими фіранками в кольорах і затишними посиденьками за розмовами.

Тельці люблять, щоб їх кухня була оснащена останніми новинками техніки - хлібопічками, кавоварками, пароварками, посудомийними машинами та іншою сучасною технікою, що дуже спрощує Тельцям життя.

pic Близнюки

Близнюки дуже непостійні і загадкові, а ще непередбачувані і ексцентричні. Вони здатні приймати раптові рішення, а потім жалкувати про це. Життя Близнюків насичене і яскраве.

Кухня Близнюків буде як виставка мініатюрних статуеток і деталей, які весь час хочеться розглядати. Близнюки люблять дивувати, тому кухня повинна бути і функціональною і ефектною, щоб відчувати себе як королівська особа.

Раки

Цей знак Зодіаку відрізняється доброзичливістю і спокоєм. Люди цього знаку дуже цінують затишок і комфорт. Раки дуже виборчі натури і все що стосується їх особистого простору буде добротним і красивим. Раки віддають перевагу натуральним матеріалам, а особливо дереву. Але представники цього знака люди дуже практичні і цінують зручність. Двокамерний холодильник наповнений кілограмами корисних овочів і фруктів буде обов'язковим атрибутом. А різноманітність корисних пристосувань на кухні буде просто зашкалювати.

pic Леви

Леви лідери по натурі, бажання лідирувати і управляти у них вроджене. В їх компанії ніколи не буває нудно, у них багато друзів. Саме тому кухня Левів завжди готова до прийняття гостей. При цьому у представників цього знака спостерігається особлива тяга до розкоші у всьому. У кухні Леви вважають за краще використовувати тільки найякісніші і натуральні матеріали: натуральний камінь, дерево. Вражає велика кількість декоративних елементів.

Діви

У Дів дуже розвинене самовладання і почуття власної гідності. Представники цього знаку Зодіаку чітко знають, чого хочуть від життя і як цього домогтися. Вони розважливі, рішучі, а постійне прагнення до самовдосконалення призводять до того, що Діви стають прекрасними фахівцями. Діви дивовижні господині, дуже акуратні і люблять чистоту. У жінок на кухні завжди знайдеться цікава страва, а на столі буде стояти ваза з живими квітами. Кухня Діви буде затишною та більше схожою на вітальню, ніж на місце де готують їжу. Кухня Діви - це центр будинку!



pic Терези

Терези - привабливі і романтичні, добрі і щедрі. Терези прагнуть досягти гармонії у всьому, вони приємні і доброзичливі. Вони дуже гостинні, а в будинку завжди чисто і світло. Гармонійне поєднання дверцят і відкритих полиць, розписні тарілки, тематичні картини і, звичайно, букетик польових квітів на стільниці - все це про представників Терезів. Люди цього знаку прикрасять свій інтер'єр витонченим малюнком на склі, оригінальною мозаїкою з керамічної плитки на фартусі.

Нові кухонні тенденції: як зробити свою кухню сучасною та зручною

Скорпіони

Скорпіони чутливі і пристрасні натури. Їм властиве почуття власної гідності і вони люблять і вміють залучати до себе увагу. Скорпіони - естети, прагнуть тільки найкращого, найсучасніший дизайн, самі останні новинки техніки. Мінімум зайвих деталей, максимум практичності і лаконічності.

Стрільці

Стрільці безстрашні, рішучі і доброзичливі. Поруч зі Стрільцями весело, затишно і спокійно. Для представників цього знака кухня - центр всього життя. Друзі люблять тут бувати завдяки тій атмосфері любові і краси, яку здатні відтворити на своїй кухні тільки Стрільці.

pic Козероги

Козероги люди романтичні і скритні одночасно, віддані але горді, упевнені в своїй правоті, але надзвичайно чутливі. Їх відмінна риса протиріччя. Представники цього знака відмінно вміють приховувати свої справжні емоції, в той час як всередині може бушувати вулкан.

Кухня для Козерогів - улюблене місце в будинку. Всі свої справи Козероги будуть робити саме на кухні, будь то розмови по телефону, приготування сніданку або складання звітів. Дизайн кухні Козерогів гранично простий, але в той же час зручний.

Водолії

Водолії добрі, спокійні, але надмірно цікаві. Любителі помріяти і оточувати себе красивими і практичними предметами. Водолії оснащують кухню по самому останньому слову техніки, так як готові нескінченно полегшувати роботу по кухні. Техніка з сенсорним управлінням, духовка, кавоварка і посудомийна машинка обов'язкові атрибути на кухні Водоліїв.

Риби

Риби натури творчі і артистичні. Вони неординарні й імпульсивні, цінують розкіш і естетику, дуже винахідливі. Винахідливі Риби не можуть залишити предмет таким, яким він є. Вони не хочуть задовольнятися просто кухнею. Воліють бачити неординарний і незвичайний інтер'єр. Уміють поєднувати натуральні матеріали з сучасними і виглядає це завжди красиво і оригінально.