фото ілюстративне
Літо - спекотна пора відпусток та довгоочікуваного відпочинку на природі. Але коли температура на термометрі зашкалює, усі шукають гарне місце не тільки для пікніку, а й для купання.

Ми підготували для Вас декілька місць, де не тільки можна гарно відпочити, а й добряче накупатися.

Базальтовий кар'єр розташований в Костопільському районі, приблизно в 55 кілометрах від Рівного. Дістатися сюди можна як власним транспортом, так і маршрутками, які їдуть із міського автовокзалу "Чайка" до населеного пункту Злазне. Власники дієвих кар'єрів довгий період часу боролися із гостями, які приїздили до водойми, але в них так нічого і не вийшло. Щороку сюди приїздить багато людей не тільки з Рівне нщини, а й Волині.

pic

Піщаний кар'єр знаходиться неподалік села Мала Любаша. До самої водойми можна дістатися хіба що власним транспортом. Якщо ж їхати маршруткою, доведеться прогулятися декілька кілометрів. 

pic 

Біле озеро знаходиться у Володимирецькому районі на півночі нашої області. Сюди можна дістатися як авто, так і маршрутками. Серед жителів області це одне із найулюбленіших місць відпочинку, особливо з дітьми. Також тут добре відпочивати і туристам з наметами.

pic 

Козлин. Озеро, яке знаходиться серед лісу. Чудове місце для пікніку та купання. Знаходиться неподалік від Рівного і в доступі будь-яким транспортним засобом.

pic 

Новомалин. Водосховище із природнім душем "шарко". Знаходиться воно в Острозькому районі і входить до Дермансько-Острозького національного природного парку. Окрім водосховища, тут ще можна побачити руїни замку. Краще всього сюди добиратися власним транспортом, бо маршрутки ходять з Рівного рідко.

pic 

Бочаниця. Всього за декілька кілометрів від Гощі є село, в якому знаходиться величезна водойма. Тут дуже зручно облаштували зони відпочинку, окрім альтанок встановили мангали та смітники. Це місце є гарним для відпочинку у вихідний день із родиною, а також тим, хто полюбляє рибалити.

pic 

Здолбунівський кар'єр. Місце із чистою водою неподалік Рівного. Сюди все-таки краще їхати власним транспортом, бо від автовокзалу прийдеться йти декілька кілометрів. Позасмагати тут не вийде, а от покупатися можна вдосталь.

pic 

Хотинь. Тут місця для відпочинку хоч відбавляй. І величезні береги вздовж річки Горинь, і декілька озер на будь-який смак. На скільки часто сюди ходить громадський транспорт не знаю, тому раджу все таки їхати своїм.

pic

Читайте щеВідродження епох: мандрівка одного дня до історичного Острога

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber