Завжди думали, що гардеробну можна зробити лише у великому будинку? Проте це не так. Ми підібрали декілька варіантів міні-гардеробних.

Гардеробна по своїй суті – це містка шафа з шухлядами для взуття і полицями для одягу, доповнена місцем для переодягання. Правильно обставлена гардеробна передбачає грамотне використання всього доступного простору. Речі повинні розташовуватися компактно, порожнечі неприпустимі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як охолодити квартиру в спеку без кондиціонера?

Нескладно облаштувати гардеробну, для якої при будівництві будинку спочатку було виділено простір. Набагато важче знайти, де розташувати гардеробну в малогабаритній квартирі, але і в цьому випадку компактне приміщення може стати комфортним для використання і містким. Ретельно спланована і обладнана гардеробна дозволить зберегти речі в порядку і полегшить вибір нарядів.



pic



pic

Перший варіант – облаштувати новий компактний простір для зберігання речей замість комори. Для його реалізації потрібно провести освітлення, повісити дзеркала і стелажі. Стиль інтер’єру кожен власник обирає для себе сам, але головне завдання – зробити оздоблення вбиральні функціональним – залишається.



pic



pic

Незалежно від того, наскільки просторий простір виділено під гардеробну, існують базові правила її облаштування:

- Виберіть кут приміщення або нішу. В малогабаритній квартирі, особливо однокімнатній, не рекомендується робити гардеробну з кількома входами або прохідну.

- Речі в повноцінній вбиральні зберігають і на вішалках, і на стелажах.

- Необхідна умова – достатня вентиляція, чистота і сухість в приміщенні.

- Бажано залишити місце, що дозволяє переодягнутися не виходячи з кімнати, поставити пуфик або табуретку, повісити на стіну дзеркало.



pic



pic



pic



pic



pic

pic



pic



pic



pic