Тривають презентації золотого фонду Палацу дітей та молоді. Цього разу своїми акторськими здібностями хизувалася зразкова театр-студія "Маленький принц". Тут поставили вистави "Недоросла сповідь" та "Клітка". Тішили рівнян своїми талантами і зразковий духовний оркестр та вихованці музичної школи Палацу.

У Палаці дітей та молоді відбулася прем’єра „Недоросла сповідь”. Усі ролі у вистави грають діти, але зміст - дорослий, розповідає режисер-постановник.

На сцені 15 дійових осіб і усі головні. Але місія спільна: донести глядачеві необхідність попереднього осмислення своїх вчинків. Віра у виставі грає мрійливу дівчину, яка страждає від своїх захоплень.

„Недоросла сповідь” завершує цикл вистав у рамках благодійного марафону „З вірою в майбутнє”, але не ставить крапки, залишаючи місце для роздумів.

Музика для кожного означає щось своє. Для когось – це просто вид мистецтва, для когось – сенс життя. Для вихованки музичної школи Палацу дітей та молоді Наталії Вавренюк музика – це натхнення, вона вже три роки грає на скрипці.

Зразковий духовий оркестр порадував глядачів традиційними духовими інструментами, такими як флейта, кларнет, саксофон. Вчителі щиро радіють успіхам своїх підопічних, адже все, що глядачі сьогодні бачать на сцені – це результат їхньої спільної роботи.

Вихованці зразкової театр-студії "Маленький принц" презентували нову виставу під назвою "Клітка", поставлену за п'єсою Льва Корсунського. Обрали дану п'єсу спеціально, адже вихованці - старшокласники і їх цікавить серйозна тематика. Вистава "Клітка" про те, як треба боротися з неприємними обставинами, що виникають у житті. Тому актори ретельно ставилися до постановки та не пропускали жодної репетиції.