Чорно-жовтий флеш-моб, який організували у Рівному гурт "От вінта" і телеканал "Рівне 1" підтримало близько тисячі учасників. Вони зібралися на майдані біля палацу дітей та молоді у жовто-чорному одязі і одночасно запустили в небо кульки таких самих кольорів. Представникам книги рекордів України залишається тільки шкодувати, що на власні очі не побачили цього моменту, адже яскравий вибрик рівнянам вдався.

На майдані біля палацу дітей та молоді чорно-жовтий бум! Люд у відповідному дрес-коді - купує чорні й жовті кульки, у повітрі майорять такі ж прапори. За кілька хвилин до початку історичного вибрику біля сцени ніде голці впасти.

Тим часом організатори дійства впевнені, що подія подарує рівнянам позитивні емоції та розваги. Адже такого флеш-мобу місто ще не бачило.

До історичного моменту - лічені хвилини. Гурт От вінта від співу переходить до дій. Кульки в небо - а гроші за них на добру справу. Адже Флеш-моб відбувся у рамках 15-го благодійного марафону "З вірою в майбутнє". Своїм історичним вибриком рівняни підтримали талановитих випускників Палацу.