Те, про що так багато говорилося, вчора влилося у міські будні святковою ходою і дитячими сподіваннями у щирість та щедрість дорослих.

Перекриті центральні вулиці обласного центру у багатьох рівнян викликали якщо не подив, то здивування. Версії про черговий приїзд високопосадовців чи перериті дороги спростували дитячі вигуки та яскраві усмішки учасників святкової ходи п'ятнадцятого благодійного марафону "З вірою в майбутнє".

Діти крокували до центрального майдану у Рівному. Саме тут відбулося урочисте відкриття марафону із посвятою нових учасників Ірини Басовець, Марії Гриценко, Миколи Колодича, Олександа Лясковця, Романа Павлюка та Володимира Савчука. Білі голуби із рук в руки передали учасники попередніх марафонів своїм наступникам. Птахи злетіли в небо як і мрії про краще нових марафонців. У добру путь благословила своїх вихованців і директор палацу дітей та молоді Ірина Первушевська.

Гості з Білорусі танцювали разом із вихованцями палацу під його гімн, який щиро співав гурт От вінта. Перехожі рівняни задивлялися на щасливих дітей, що раділи початку благодійного марафону, та задумувалися над тим, то що ж таке благочинність.

Сподіваючись на щирі серця рівнян та їх готовність до благодійності учасники марафону вирушили до палацу. Де від сьогодні протягом 10 днів проходитимуть чисельні концерти та різноманітні культурні заходи.