У четвер 15 квітня з 14 до 16 години буде перекритий рух у районі центру міста на вулицях, Князя Володимира, Соборній, Міцкевича, Проспекті миру, вулицях Пушкіна та Остафова. Саме тут урочистою ходою діти відкриють п'ятнадцятий ювілейний благодійний марафон "з вірою в майбутнє".

Це останні приготування зразкового ансамблю народного танцю "Дружба" перед п'ятнадцятим "Благодійним марафоном". Саме цьому колективу випала честь відкривати марафон. Готуються ретельно і, навіть, спеціально кілька прем'єр підготували. Має ансамбль "Дружба" і свого марафонця. Олександр Ясковець народними танцями займається вже вісім років і хоч цьогоріч випускається з палацу, запевняє що хореографію не покине.

А це вже підготовка до "Благодійного марафону" зразкового ансамблю сучасного танцю "Лайт". Колектив також готує кілька прем'єр. Серед яких і номер в ультрафіолеті з елементами обману зору

Закликають керівники "Лайту" усіх небайдужих долучитися до марафону. Адже серед його учасників також і вихованець ансамблю — Микола Колодич. Минулорічні марафонці також просять підтримати учасників благодійної акції. І на своєму прикладі розповідають, як марафон допомагає робити крок у подальше життя. А допомогти може кожен, хто завітає на "Благодійний марафон". А за одне й відпочити, адже у Палаці відбудуться численні культурні дійства. Розпочнеться ж все у четвер святковою ходою містом випускників та вихованців палацу дітей та молоді.