Навіть найзапекліший холостяк рано чи пізно зустрічає ту, яка здатна розтопити його серце. Якими якостями, за версією чоловіків, повинна володіти жінка, щоб претендувати на роль дружини?

Якщо ви думаєте, що при виборі дружини чоловік керується тільки любов'ю і зовнішніми даними жінки, то дуже помиляєтеся. Краса, звичайно ж, займає не останнє місце, але не головне. Якими якостями повинна володіти жінка, щоб чоловік зробив їй пропозицію?

Загальні інтереси. Навіть у повних протилежностей можуть бути схожі звички і захоплення, адже спільні інтереси зовсім не означають, що жінка обов'язково повинна любити бокс, розбиратися в машинах і любити риболовлю. Чоловікові важливо, щоб у них з жінкою збігалися погляди на життя, на спільне майбутнє
. Для чоловіка це неймовірно важливо, тому що пристрасть з часом проходить і поруч має бути людина, з якою надійно, цікаво і приємно проводити час тільки вдвох.

М'якість і турбота. Навіть якщо ви підкорили серце свого чоловіка
в образі фатальної жінки, це не означає, що чоловік прагне вас бачити такою завжди. Найчастіше, чоловікові потрібна не фатальна левиця (ну хіба що в ліжку), а ласкава, дбайлива жінка. Повертаючись з роботи додому, чоловік прагне потрапити в спокійну гавань, а не в вулкан пристрастей. Подружнє життя вимагає від жінки неймовірної мудрості і терпіння, наявність даних якостей - запорука сімейного щастя.

Також читайте: Як зовнішність чоловіка впливає на сімейне щастя: висновки американських вчених

 


Скромність. У цьому пункті повністю розкривається значення виразу: "з одними гуляють, на інших одружуються". Чоловік за вдачею мисливець і звичайно ж він прагне, щоб його жінка була найкращою, тому полює за "гарячими" штучками. Але в шлюбі важливі зовсім інші якості, тому краса, пишні форма і секс нон-стоп змінюються ласкою, м'якістю, скромністю і цнотливістю. Таку дівчину не соромно познайомити з батьками і вона прекрасно підходить на роль матері.

Хазяйновитість. Це важлива частина подружніх відносин, через яку найчастіше виникає маса суперечок і конфліктів. Чомусь побут прийнято вважати виключно жіночої ієрархією, спираючись на цю думку, чоловік шукає господиню, яка любить чистоту і порядок, смачно готує і зможе звити затишне сімейне гніздечко. Правда, є категорія чоловіків, для яких цей пункт не особливо значущий, такі чоловіки не проти захистити свою жінку від побуту, найнявши домробітницю і помічницю по будинку.

Також читайте: Особливості дітей 2019 року: якими будуть немовлята, народжені в рік Свині