2019 рік - рік Жовтої Земляної Свині, які здібності, таланти і риси характеру будуть мати діти, народжені в наступному році? Це допоможе не тільки краще розуміти свою дитину, але і правильно підібрати методи виховання малечі.


Рік Земляної Свині завершує дванадцятирічний цикл китайського гороскопу. За китайським гороскопом, Свиня - найчистіша і чесна тварина, серед всіх представників гороскопу. Під заступництвом Свині будуть перебувати діти, народжені з 5 лютого 2019 року по 24 січня 2020 року

Загальні характеристики.

Маленькі Свинки - це життєрадісні і впевнені особистості, вони дуже розумні і розвинені, тому зможуть домогтися успіху в будь-якій сфері. Ці діти більше люблять усамітнення, ніж гучні ігри з однолітками, вони швидше будуть фантазувати або вчитися чогось, ніж бездумно бігати по вулиці. До слова, ці діти часто мають творчими талантами: малювання, музика, рукоділля, танці. Єдине, батьки повинні вчити цих дітей доводити почате до кінця, так як вони швидко втрачають інтерес до будь-якої справи і кидають її.

Секрети виховання.

Батькам дітей, народжених в 2019 році потрібно запастися терпінням і витримкою, так як ці діти завжди роблять так, як хочеться їм і рідко прислухаються до зауважень і підказок. Щоб дитина розкрила всі свої таланти і вміння, батькам необхідно розвивати в них самодисципліну і вчити бути організованими. Ці діти дуже чутливі і вразливі, тому вдома повинна бути спокійна і комфортна обстановка, тоді вони будуть розкривати всі свої позитивні якості. А як характер малюків, народжених в рік Свині буде залежить від гороскопу?

Овен.
Маленькі Овни, народжені в рік Свині, дуже розважливі і самостійні діти, тому батькам слід запастися терпінням і спостерігати за їх діями з боку, зрідка підсовуючи їм нові розваги.

Телець. Дитина-Телець буде дуже талановитою і різносторонньою особистістю, такий малюк постійно буде радувати і дивувати батьків новими вміннями.

Близнюки
. Ці малюки дуже активні і непосидючі, вони весь час кудись поспішають, починають відразу кілька справ і жодну не закінчують, тому з дитинства в них необхідно виховувати терпіння, посидючість і уважність.

Рак. Раки, народжені в 2019 році, будуть мати високий інтелект і розвинену інтуїцію, батькам часто буде здаватися, що їх дитина набагато старше і мудріше за своїх однолітків.

Лев. Ці малюки дуже вперті і категоричні, тому батькам доведеться з самого раннього дитинства осягати ази дипломатії в спілкуванні з маленьким Левом.

Діва. Маленькі Діви, які народяться в 2019 році мрія для будь-яких батьків, вони слухняні, старанні і завжди ввічливі, головне пам'ятати, що це все ж дитина і нагадувати їй про дитячі радості і веселощі.

Ваги. Ваги дуже миролюбні й спокійні діти, головне створити їм для розвитку правильне середовище: ніяких сварок і з'ясувань відносин при маляті!

Скорпіон. З маленьким Скорпіоном ніколи не буває нудно, вони обожнюють щось придумувати, фантазувати, знаходять собі заняття і цікаву гру навіть в самих звичайних речах.

Стрілець. Діти-Стрільці неймовірно активні і непосидючі, їх енергія просто б'є ключем, тому батькам необхідно з раннього дитинства займати їх активними іграми та заняттями, щоб ця енергія йшла на благо.

Козеріг.
Ці малюки неймовірно допитливі, їм цікаво абсолютно все, що відбувається навколо, тому вони задають дуже багато запитань і завжди прагнуть наслідувати батьків.

Водолій. Малюки, народжені під знаком Водолія дуже розумні і товариські, вони тягнуться до нових знань, дуже люблять тварин, тому як тільки навчаться ходити, відразу ж зажадають собі чотириногого друга.

Риби. Маленькі Риби мають мінливим характер і настрій, такі діти дуже чутливі і вразливі, але дуже добрі і чуйні.