Якщо вам здається, що у вашій квартирі чогось не вистачає, вам в ній не занадто комфортно, все це дуже легко виправити. Не обов'язково робити ремонт або навіть перестановку. Все набагато простіше - ви можете обмежитися недорогими дрібницями, які зроблять ваш будинок більш теплим і затишним.

1. Полички

Вони можуть виконувати не тільки функціональну роль, але ще й бути елементом декору. Ви можете прикрасити просту полицю, перефарбувавши її в яскраві колір. Поставте на неї фоторамку з мотивуючим написом замість фотографії, маленьку круглу вазочку з живими квітами. На додаток розташуйте на полиці кілька своїх улюблених книг.

pic

2. Яскравий посуд

Замість того щоб купувати нудний, однотонний посуд, зверніть увагу в магазині на яскраві тарілки в горошок, баночки для сипучих з квітковим принтом. Нехай це буде посуд з абсолютно різних наборів, але від виглядатиме не менш гармонійно. І їсти вранці з яскравого посуду досить приємно. Заряд гарного настрою з перших хвилин пробудження!

pic

3. Подушки і ковдру

Чому б вам не зробити свою спальню більш затишною? Для цього купите м'яку-м'яку ковдру, якою ви будете застеляти своє ложе, і безліч маленьких подушок. У моменти, коли ви вирішите посидіти з чашкою чаю та журналом або почитати книгу на своєму ліжку, ви будете почувати себе як на перині.

pic

4. Свічки

Купуйте додому кілька свічок різних форм і розмірів. Ми впевнені, що для осінніх і зимових вечорів це те, що треба! А ароматична лампа, в яку ви зможете додавати масла на свій розсуд, допоможе вам створити відповідний настрій.

pic

5. Гірлянда

Хто сказав, що необхідно чекати нового року для того, щоб повісити гірлянду? Це просто стереотип. Ніхто не може заборонити вам створювати атмосферу затишку за допомогою мерехтливих мініатюрних лампочок в кімнаті. Ви можете повісити їх на вікно або на стіну і включати кожен вечір. Гарантуємо, що настрій у вас з таким підсвічуванням підніматиметься моментально!

pic

Шукайте натхнення в простих речах, не відмовляйте собі в маленьких радощах. Зробити своє життя затишнішим дуже просто!