Ви знаєте, що цьогоріч у травні на Вас чекає майже півмісяця вихідних та святкових днів? Число вражає! Але що ж робити увесь цей час? Як не пропустити всі дні на дивані перед телевізором чи за монітором комп'ютера, а провести час цікаво та з користю - читайте у нашому огляді. Обирайте подорож та вирушайте за враженнями!

SIT&TRAVEL

Залишається всього кілька днів до довгих травневих свят. Весна дарує нам відчуття свободи, невпинно наближається, А травневі свята завжди тішать можливістю відпочити від роботи, варто потихеньку планувати свій відпочинок на травневі свята, щоб не прогавити знижки від туристичної агенції «Sit&Travel», вчасно купити тур.

Досі не визначились, куди витратити весь цей вільний час? Туристична агенція "Sit&Travel" відкриває перед Вами горизонти всього світу! Обирайте подорож своєї мрії, країну своїх фантазій - Болгарія, Білорусь, Угорщина, Греція,Єгипет, Ізраїль, Іспанія, Італія, ОАЄ, Польща, Туніс,Туреччина, Франція, Чорногорія, Чехія, Хорватія... Туроператори агенції "Sit&Travel" у Рівному допоможуть Вам підібрати зручний та цікавий тур будь-якою країною і зробити Ваш відпочинок безтурботним.

Найбільш популярним місцем для відпочинку на травневі свята в Україні є західний регіон - Карпати і Львів. Дешеві мандрівки Україною обійдуться Вам від 270 грн до 800 грн. А це - можливість відвідати чарівний Львів, величний Кам’янець-Подільський, український Париж - Чернівці, побачити величну природу Закарпаття, відвідати гостинні Карпати. Ризикніть, і відсвяткуйте цьогоріч травневі свята "на повну". У 2015 році травневі свята обіцяють бути приємними та позитивними для того, щоб провести їх у цікавому місці і в цікавій компанії. Важливо! На святкові дати бронювати місця потрібно завчасно, оскільки присутній ажіотаж та спекуляція.

Контактна інформація: Рівне , вул. Короленка, 5, оф. 119б. Тел.: (097) 196-65-35, (093) 517-65-35. E-mail: sittravelrivne@gmail.com. vk.com/sittravelrivne.

ТУРМАЛІН

Не знаєте, що робити цими тривалими травневими вихідними? Вам набридли щорічні виїзди на природу, чи того більше - "агрофітнес" на дачі? Вирушайте в тур за кордон! Туроператори агентства Турмалін вже підготували для активних рівнян неймовірні подорожі до Туреччини, Єгипту, Болгарії, Іспанії... Важко визначитись, якою країною мандрувати? Обирайте автобусні тури містами Європи або ж рідної України. Усі поїздки підберуть індивідуально за вашими побажаннями за приємними цінами. Спеціально до травневих свят агентство "Турмалін" підготувало приємний сюрприз - придбайте тур на дати вильоту з 29.04 до 10.05 і отримайте знижку - 5% від вартості туру

Контактна інформація: vk.com/turmalin2014, м. Рівне , вул. Лермонтова, 5а, Тел.: (067) 315-25-66, (050) 599-25-62, (0362) 68-49-25.

pic

pic

ЕКСПРЕС-ТУР

"Що робити цими вихідними? Куди поїхати на свята? Як витрати час з користю?" - Вас вже замучили подібні запитання, а ідей досі не знайшли? Відповідь перед Вами - вирушайте в цікаву мандрівку містами України з допомогою туристичної агенції "Експерес-Тур". Повірте, такої весни у рідній країні Ви ще не бачили - Закарпаття у цвіті сакур та магнолій, долина нарцисів, мінеральні води, термальні басейни, водоспади та гірські вершини Карпат... Або ж обирайте цікаві та пізнавальні тури містами - Житомир, Вінниця, Умань, Львів, Чернівці, Кам'янець-Подільський, Хотин. Туристична агенція "Експрес-тур" у Рівному подбає про Ваш комфортний відпочинок за доступними цінами. Кожен куточок України стане для Вас новим відкриттям та джерелом енергії.

Контактна інформація: м. Рівне , м-н. Незалежності,3, вхід № 1 із двору, 3 поверх, оф. 301. Тел.: (097) 677-96-23, (099) 164-32-20. turrivne.rv.ua. E-mail: eksprestur@inbox.ru.

pic

pic