Жінка, яка працює п'ять, а то й шість днів на тиждень, обов'язково повинна з користю проводити вихідний день. Це необхідно для відновлення своїх фізичних і моральних кондицій.

По-перше, потрібно знати те, що краще за все не робити у вихідні дні. А саме - повністю присвячувати його домашнім клопотам. Тоді виходить, що жінка працює без вихідних. Це не діло. Організм стає ураженим без відпочинку, що чревате наслідками. Але вже якщо прибирання в будинку назріло, і від цього нікуди не дітися, а в раковині гора немитого посуду, можна знайти альтернативні способи. Миття посуду довірити спеціальній машині або якому-небудь іншому члену сім'ї. А щоб прибирання стало більш швидким і приємним заняттям - купити робот пилосос).

Виходить, що з головними домашніми клопотами покінчено в найкоротший час. Пора подумати, чим зайнятися. Звичайно, якщо в сім'ї є дитина, то можна взяти її і відправитися в парк. Спокійна прогулянка з улюбленим малям - задоволення казкове, особливо якщо в парку багато зелені, а на вулиці чудова погода. Такий прогулянці можна віддати кілька годин. А жінкам, які не мають дітей, для такої прогулянки можна знайти іншу людину: коханого хлопця, кращу подругу. До речі, можна взяти на таку прогулянку і собаку.

Шоппінг. Без цього не може жити жодна сучасна жінка. Звичайно, годинку-другу можна дозволити провести в магазинах. Дуже важлива особливість: шоппінг зовсім не означає обов'язкову покупку, адже можна просто пройтися, що називається, придивитися для себе щось. Такий похід по магазинах цілком можна перетворити на захопливу подорож, де немає місця буденних турбот. Навіщо сидіти вдома?

Якщо два вихідних дні, то один можна присвятити поїздці до родичів, яких давно не бачили. По-перше, сама поїздка вже буде чимось особливим, адже цих місць не доводилося бачити давно. А по-друге, радість від відвідин родичів дасть суттєвий емоційний імпульс.

Вечір потрібно провести з коханою людиною. Причому, обов'язково зробити його якомога оригінальніше і романтичніше. Для цього не треба кудись йти, щось замовляти. Простий приклад: вечеря при свічках, келихи екзотичне шампанське, ванна з романтичним ароматом хвої або абрикосового масла (до слова, ванну можна обкласти свічками і наповнити повітряними кульками), повільний танець. Загалом, фантазувати можна сміливо. Після такого вечора припливу життєвої енергії вистачить на весь наступний робочий тиждень. І тоді можна точно сказати, що вихідний день проведений з користю.