Тиждень тому до Рівного прибула родина Гончаренків з п’яти чоловік з міста Красний Луч Луганської області. Наразі сям’я проживає у знайомих. Намагається знайти роботу. Та найголовніша проблема в родині - хвороба глави сімейства Віталія Гончаренка, він потребує термінової пересадки нирки. Крім цього родина потребує вирішення житлового питання.

- Мені 33 роки, звуть мене Віталій. Я батько трьох маленьких діток (віком не старше 10 років). Моя проблема - я втратив працездатність із-за "хронічної хвороби нирок" 4-ї стадії, - розповідає Віталій, - на даний момент, у мене є донор та підтверджуючі документи на необхідність даної операції, запит з клініки трансплантації внутрішніх органів в Анталії (Туреччина) вартістю 35 000$. У нас дуже важке фінансове положення, працюємо на пігулки від тиску і сорбенти, сім'я голодує. Дуже прошу допомогти зібрати гроші на операцію та повернути працездатність.

Наразі зібрано вже близько 60 тисяч гривень.

У зв’язку з цим ми звертаємось до усіх небайдужих людей з проханням надати будь-яку допомогу для цієї родини. Навіть найменша сума – це вже допомога!!!

Гроші можна перерахувати на картку "Приват Банк": 6762 4682 0994 9589 (Гончаренко Віталій, 050-85-22-003)

Більше інформації тут: https://vk.com/club71372222