З 18 травня 2024 року набирає чинності закон про мобілізацію. Аби уникнути поширення неправдивої інформації пов’язаної з цим законом, повідомляємо, що сервісні центри МВС надаватимуть послуги у звичному режимі. Тобто пакет документів залишається незмінним.

Про це інформують у Сервісному центрі МВС в Рівненській області

Також зауважимо, що під час звернення до сервісних центрів МВС чоловіки призовного віку отримуватимуть послуги без пред’явлення військово-облікового документа.

Які документи необхідні для обміну посвідчення водія

При зверненні до сервісного центру МВС для обміну посвідчення водія необхідно подати пакет документів: паспорт з відміткою про місце реєстрації або ID-картка, реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІПН), наявне посвідчення водія.

Які документи необхідні для перереєстрації авто фізичних осіб

Під час здійснення перереєстрації транспортного засобу або оформлення договору купівлі-продажу, до сервісного центру МВС подаються документи:

  • паспорт з відміткою про місце реєстрації або ID-картка;
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІПН);
  • свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу;
  • довіреність на іншу особу (за потреби).

Для отримання послуг, необхідно здійснити попередній запис: онлайн або в терміналі, який розташований у приміщенні сервісного центру МВС.

Нагадуємо, що оформлення договору купівлі-продажу також доступно онлайн у застосунку Дія. Обмін посвідчення водія – у Кабінеті водія та в Дії.