На правах реклами
Готель - прибуткова справа, якщо знаєш, як зробити його бажаним пунктом відпочинку для гостей. Місце розташування, сервіс та декор, безумовно, важливі, але чи не більшого вимагають туристи, що справді готові платити за свій комфорт?

Що обов’язково слід додати до списку переваг вашого готелю, а від чого можна відмовитися, розказали спеціалісти у даній сфері.

Приманка для гостей

Починати обслуговувати гостей слід вже на етапі їхнього інтересу до вашого закладу. Замовте якісну рекламу та вкладайте гроші в фірмовий сайт, аби справити враження і донести про ваші переваги краще, ніж конкуренти.

“Обов’язково слід підготувати світлини всіх номерів, аби гості могли заздалегідь обрати конкретний номер для броні, як це зроблено на сайті https://slovyanka.com/ua/. Це викликає довіру клієнтів та збільшує шанси на те, що вони роблять вибір на користь вашого готелю, адже краще один раз побачити, ніж сто разів почути,” - розказали експерти готельного комплексу з басейном Слов'янка.

А от такі екзотичні послуги, як окремі кімнати для домашніх улюбленців гостей, мобільні додатки замість телефонного рум-сервісу, картинні галереї та живі музиканти - це переваги для вибагливих гостей, що трапляються раз на рік, тому не варто вкладатися в таке замість дійсно важливих моментів.

Готель без гарячої води - це провал!

Відповідальність за комфорт гостей несе власник готелю, що опікується усіма проблемами, включно з наявністю основних комунікацій та зручностей - від вайфаю до водопостачання. І коли в вашому готелі раптом закінчиться гаряча вода, то ви ризикуєте втратити тих клієнтів, що вже зайняли номери, а також отримати славу закладу, в якому не слід зупинятися. Тому на цих проблемах варто зосередитися першочергово.

“Найкраще рішення для автономного обігріву та гарячої води - автономний котел для готелю. Невеликий чи потужний, можна вибрати за будь-якими параметрами, слід лиш звернути увагу на те, аби він був двоконтурним та зручно вміщався у відведений йому простір, як моделі зі сторінки piramida24.com.ua/nastennye-kotly,” - радять фахівці компанії “Piramida24”.


Атмосферно не буває без свіжості в номерах

Іноді адміністратори готелів занадто зайняті наведенням ладу та прикрасами номерів, що не помічають задухи в приміщенні. Утім, гості швдко повідомлять вам про те, що не бажають задихатися без свіжого повітря та водночас не хочуть страждати від комарів і протягів, відчиняючи вікна, тож під загрозою цілий бізнес!

“Рішення для ідеального мікроклімату - окрема спліт-система, яка розміщена поверх декору кімнат або вмонтована під час ремонту. Слід прискіпливо обирати кондиціонери та брати лиш ті моделі, що зарекомендували себе на ринку вже багато років тому, наприклад, відомого бренду cooper and hunter,” - розказали спеціалісти компанії “Київ Комфорт”.

Отже, піклуйтеся не тільки про шпалери, а й про сайт у тренді, вкладайтесь у сервіс та комфорт гостей, і ваш готельний бізнес зробить стрибок у наступному сезоні!