«Скільки зможу, стільки буду танцювати!»

Ірина Яблонська, начальник відділу організаційного та документального забезпечення Рівне нської митниці, впродовж багатьох років була учасницею ансамблю «Едельвейс»

Одружена, має сина і доньку

Хобі: танці

Я дуже зраділа пропозиції взяти участь у проекті «БУМ». Танцями я не займаюся вже от 7 років, але моя душа все одно прагне танцювати. Щоразу коли я буваю на концертах «Едельвейсу», коли бачу, як виступають мої діти, а особливо якщо я знаю танець, який виконують на сцені, неодмінно танцюю разом з ними… в залі. Тому коли я отримала запрошення, погодилася з величезним задоволенням. Адже розумію, що для мене це ще одна можливість відчути сцену. Бо я дуже-дуже любила танцювати. І люблю танцювати! І скільки зможу, стільки буду танцювати!

Мої діти дуже раді, що мама знову повернулася на сцену! А син Максим взагалі сказав, що було б класно, якби ми танцювали всі разом. Але в нас дорослий танець – танго, тож на сцені буде пристрасть…

Більшість моїх колег, мабуть, не розуміють, що для мене означає участь у цьому шоу. Особливо ті люди, з якими я познайомилася вже на митниці, і вони до цього моменту й не здогадувалися, що колись я займалася танцями. От їм нині складно, напевно, уявити, що і як я буду танцювати. Але всім дуже цікаво!

Танго – це танець пристрасті й любові. А коли на сцені виконують танго аж три пари… та ще й це пари педагогів ансамблю «Едельвейс», думаю, ніхто не може бути байдужим. Зі мною на сцені будуть Валерія Супонькіна-Лагнюк, Тарас Лагнюк, Василь Волошин, Олена Гопанчук і В’ячеслав Бубало. Тому мені треба триматися з ними на рівні! І я вірю, що нам вдасться здивувати глядачів!