«Почуваюся шестирукою індійською богинею!»

Віктор Данилов, директор Телекомпанії «Рівне 1», автор та ведучий кулінарного шоу “СмачнОГО!” на Першому місцевому

Одружений, має двох доньок

Хобі: мандрівки, риболовля, нумізматика, полювання

Танцювальний задум «Едельвейсу» – це позитивний класний проект, який гріх не підтримати. Тому вмовляти мене взяти участь у шоу довелося рівно півтори хвилини, в які я намагався підкреслити, що є більш видатні потенційні танцювальні особистості в нашому місті. Але організатори сказали, що їм потрібен саме я. Добре… Раз треба, значить буду брати участь!

Хореографією я ніколи не займався! Хіба в студентські роки на конкурсах художньої самодіяльності чи в рамках КВК доводилося раз чи два щось там танцювати. От і все.

Моя філософія у тому, щоб підтримувати все позитивне. І якщо хтось із глядачів повірить мені як танцівнику, то я буду надзвичайно радий.

Найскладніше у танці – стежити за всім одночасно: і за ритмом, і за рухами ніг та рук… і ще й голова має бути на місці, й посмішка на обличчі. Почуваюся шестирукою індійською богинею.

Я погодився на проект не заради самопіару чи задля того, щоб про мене говорили. Це скоріше пропаганда правильного способу життя. Бо мені прикро, що все, чим ми жили у юнацькі роки – спорт, художня самодіяльність, участь у різних гуртках – зараз стало менш актуальним. Я відчуваю, що ми щось втрачаємо… Тому завжди підтримаю людей, які не лінуються робити добрі справи, не шкодують на це власного часу, грошей, своєї енергії. Дай Бог, щоб цей проект прижився у нашому місті і щороку був тільки кращим!