«Дружина сказала, щоб я навчився нарешті танцювати!»

Олександр Курсик, журналіст телеканалу «1+1», депутат Рівне нської міської ради

Одружений, має донечку

Хобі: фотографія, садівництво, стрільба

Брати участь у проекті я погодився одразу, я дуже легкий на «підйом». У таких проектах є можливість вдосконалитись, відкрити для себе щось нове. Моя дружина мене підтримала, ще пожартувала, мовляв, навчись нарешті танцювати!

Мета моєї участі – це підтримати цікаву ідею. У нас не так багато подій відбувається, і коли творчі люди намагаються розфарбувати буденність рівнян – це варто підтримувати, до цього варто долучатися.

Вальс я запам’ятав і повторив під час першої репетиції. А от рок-н-рол ніяк не міг запам’ятати. Тому почав тренуватися ще й вдома. Вальс дався легше, а в рок-н-ролі я постійно плутав рухи. Важко було хореографам зі мною.

Я танцюю з Олександрою Пелешок, вона професіонал. Думаю, після першої репетиції Саша просила організаторів дати їй когось іншого, але дотанцювала зі мною до фіналу. Вальс ми танцюємо вдвох, на рок-н-рол до нас на сцену вийдуть ще дві пари, це має бути ефектно.

Моя донечка, дивлячись на мене, вже каже: «Татусько, я точно буду танцюристкою!» Вона ходить, як балерина, – стає на пальчики ніг і так ходить по хаті, думаю, вона справді буде займатися танцями.