Помірятися силами з місцевими важкоатлетами завітали гості і з Волині та Львівщини. Крім триборства визначали найкращих і у класичному жимі лежачи. Особливістю змагань є і те, що на спортсменах немає спецодягу, який покращує їхні результати. Розраховувати вони можуть лише на власну силу.

На Рівне нщині чемпіонат із пауерліфтингу без спеціального екіпірування відбувається вже вдруге. Популярність серед молоді до цього виду важкої атлетики росте з кожним роком. Основною причиною є доступність.

Спец-трико, жимова сорочка, наколінні бинти - всього цього на спортсменах немає. Розраховувати їм потрібно лише на власну фізичну силу.

Всього на змагання завітало сімдесят спортсменів, тринадцять із них - жінки. Боролися важкоатлетиу п'ятнадцяти вагових категоріях. Цьогорічний чемпіонат був багатий не тільки на учасників, а й на їх досягнення. Більше двох десятків спортсменів виконали нормативи кандидатів в майстри спорту. Результати досвідчених колег для молодих атлетів додатковий стимул в майбутньому показати не гірші результати.

У підсумку в триборстві кращими стали рівненські спортсмени. Друге місце зайняли важкоатлети із Кузнецовська, а бронзові нагороди поїхали до Бродів. Золото та срібло у жимі лежачи теж завоювали рівненські та кузнецовські спортсмени, а от третє місце зайняли березнівчани. Вже в квітні найсильніші атлети регіону захищатимуть честь Рівне нщини на Всеукраїнському чемпіонаті, який відбудеться у Луцьку.