Спочатку вона на вулиці Відінській проїхала світлофор на червоне світло, після чого раптово звернула у двори, намагаючись втекти від ДАІшників. Та її все ж наздогнали і затримали. Водієм-втікачем виявилась рівнянка Олена.

Під час спілкування з нею працівники ДАІ запідозрили, що вона у нетверезому стані. До того ж, не мала при собі водійського посвідчення і документів на авто. Тому подзвонила дочці і попросила їх привезти. Коли ж донька приїхала, то привезла із собою лише технічний паспорт на автомобіль, а водійського посвідчення працівники ДАІ так і не побачили. Після цього сіла за кермо замість матері і заявила, що саме вона керувала автомобілем, - розповідають ДАІшники.

На Олену працівники склали одразу три адміністративних протоколи: за проїзд світлофора на червоне світло, за керування автомобілем без документів і за відмову пройти медичний огляд на стан сп’яніння. Її ж автомобіль помістили на штрафмайданчик.

Аби уникнути подібних проблем, працівники ДАІ закликають водіїв у жодному разі не сідати за кермо у нетверезому стані і не порушувати правил дорожнього руху.