У Рівному напередодні влаштували танцювальний флеш-моб. Майдан Незалежності "захопили" більше півтори сотні вихованців Палацу дітей та молоді. Юні танцюристи брали рівнян "за живе" своїми вільними рухами і гарячими серцями, щоб привернути увагу до 17-го благодійного марафону "З вірою в майбутнє".

Понад 160 дітей із школи сучасної хореографії, "Лайт данс Компані" та Хобі-групи "Фітнес" під похмурим рівненським небом своїм танцем вирішили запалити серця рівнян. Їм не стала на заваді навіть дощова погода. Проведення флеш-мобу - заради традиційного марафону "Із вірою в майбутнє", який розпочнеться У Палаці дітей та молоді вже 17 квітня.

У дійстві взяли участь як дорослі, так і зовсім юні вихованці палацу. Кажуть, довго готувалися, для того аби продемонструвати свою майстерність рівнянам.

Після закінчення акції вихованці палацу дітей та молоді роздавали усім охочим запрошення на благодійний марафон. Отримала таке запрошення і рівнянка Ірина.

Організатори сподіваються, що 15 днів марафону наблизять дітей до здійснення їхніх мрій, а всіх, хто візьме участь у цій благодійній акції, зробить на одну добру справу більше.