Таке рішення прийняв Апеляційний суд Рівненської області. Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталась 23-ого липня 2008-ого року на вулиці Київській у Рівному.

Тоді автомобіль «Мазда», який рухався в напрямку центру міста, вилетів на зустрічну смугу та протаранив «Деу-Ланос». В результаті зіткнення водій та пасажирка «Деу» загинули на місці пригоди. Ще одна людина, це пасажир «Мазди», згодом померла в лікарні. Важкі травми отримала і дитина, яка знаходилась в салоні «Деу». Після тривалого лікування вона стала інвалідом. У скоєнні ДТП слідчі звинуватили 20-річного Петра Олиду з Волинської області, який знаходився за кермом «Мазди».

Рівне нський міський суд визнав водія «Мазди» винним у дорожньо-транспортній пригоді та засудив до 9 років позбавлення волі із забороню сідати за кермо протягом 3-ох років. Згодом це рішення підтвердив і Апеляційний суд.

Рішення Апеляційного суду вже набрало законної сили. Оскаржити його Петро Олида може у Верховному суді. А поки потерпілі подали цивільні позови для відшкодування засудженим моральних та матеріальних збитків.