Сьогодні у Рівному прощалися з 7-річною Юлією Борчимухою, яку в понеділок знайшли повішеною на міжкімнатних дверях у власній оселі. Панахида за дівчинкою відбулася у Свято-Покровському соборі, після чого її поховали на кладовищі “Нове”.

Нагадаємо, за підозрою у повішенні школярки міліція затримала 32-річного рівнянина Олександра, який кілька місяців тому вийшов з в’язниці, де відсидів 4 з половиною роки за розбещення неповнолітніх.

За останній місяць це вже друге вбивство школярки у Рівному. 23 грудня минулого року у ліфті одного з будинків на вулиці Ювілейній була знайдена задушеною 8-річна учениця 23-ї школи Марійка Лупань. Тоді міліціонери назвали вбивцею 34-річного сусіда дівчинки, якого 10 років тому притягали до відповідальності за домагання до неповнолітніх. А відразу після Нового року, 3 січня, він помер. Як встановила перевірка прокуратури, причиною смерті стало загострення виразкової хвороби шлунка. Втім, обидва цих вбивства правоохоронці не пов’язують, - повідомив головний міліціонер Рівне нщини Ярослав Голомша.

Чутки про маніяка-вбивцю не відповідають дійсності, - кажуть міліціонери, тож закликають рівнян не панікувати.