Скандал з директором драмтеатру. У Рівному відбулося чергове судове засідання у справі подружжя Пархомей проти сім'ї директора рівненського драмтеатру та депутата обласної ради Володимира Петріва. Останніх звинувачують в обмані під час продажу квартири. Потерпілі, родина Пархомей, через суд намагаються повернути 20 тисяч 500 доларів.

Галина Пархомей вже декілька років поспіль судиться з очільником рівненського драмтеатру та депутатом обласної ради Володимиром Петрівим. Жінка доводить що сім'я Петрівих її ошукала. Продали квартиру, на яку фактично не мали права. Справжній власник довів що документи було оформлено незаконно.

Чоловік Галини Пархомей - Юрій, каже, що у 2015 році вони придбали у Петрівих однокімнатну квартиру. Заплатили 20 тисяч 500 доларів. Нічого не віщувало біди.

Проживши шість років у квартирі разом із двома дітьми, на сім'ю Пархомей чекав сюрприз. Все тому, що справжній власник через суд довів, що Петріви незаконно оформили документи на житло, а відтак і незаконного його продали.

Родина намагалася з'ясувати у Володимира Петріва чому через 6 років з'ясовується, що їхня квартира придбана незаконно. У суді всі мали змогу послухати запис розмови між Петрівим, подружжям Пархомей та їхньої адвокатки. Очільник драмтеатру та депутат обласної ради пропонував знайти таких же ж самих довірливих людей і переоформити квартиру на них.

Родина Пархомей від таких схем відмовилася. На засіданні були присутні і рієлтори, які допомагали для Галина та Юрія з пошуком житла. Ті повідомили суду, що між сім'ями на момент заключення договору не було жодних конфліктів і з квартирою було все гаразд. Не виникало жодних проблем.

Почути позицію родини Петрівих не вдалося. Вони жодного разу не з'являлися до суду. Тож заслухавши усіх суд зобов'язав сім'ю директора драмтеатру виплатити суму вартості квартири, а саме 20500 доларів, моральну компенсацію тільки частково у розмірі 20 тисяч гривень. Також оплатити всі судові збори та кошти на правничу допомогу.

Згідно з законодавством, Петріви можуть подати апеляцію на оскарження судового рішення. Чи буде це зроблено не зрозуміло.

Ми неодноразово намагалися зв'язатися з очільником драмтеатру, але безрезультатно. Ми пропонуємо родині Петрівих можливість висловити свою позицію щодо цієї ситуації і опублікувати її на наших ресурсах.