Вистава "Зерносховище" Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру отримала 4 статуетки Фестиваль-премії ГРА.

У столиці України відбулася церемонія нагородження учасників Всеукраїнського найпрестижнішого театрального фесту, яку організована Національною спілкою театральних діячів України.

За результатами Фестиваль-Премія ГРА важких воєнних 2022-2023 рр. вистава Рівненського облмуздрамтеатру "Зерносховище" за однойменним твором Natalka Vorozhbyt отримала 4 нагороди:

Краща драматична вистава

Краща режисерська робота — режисер Максим Голенко



Краща чоловіча роль — Марк Дробот за роль Книжника Мортка



Краще музичне рішення — гурт Веремія та Станіслав Лозовський


І хоча Зерносховище перемогло в 4 номінаціях, переможців набагато більше. Кожен, кого видно на сцені, як то актори, і ті, кого не бачать глядачі переміг сьогодні. Якщо поглянути на світлини, бачимо ще й вклад художниці Juliya Zaulychna, наших цехів, адже реквізиту, який треба було зробити й щоразу "заряджати" на виставу, тьма. Костюми, декорація — це вагома складова. А ще це рішення керівника театру, Володимира Петріва, підтримана усім колективом у перші місяці повномасштабного мороку і волонтерської праці зважитись на такий масштабний проєкт, — розповідають у Рівненському облмуздрамтеатрі.

Читайте також: Культура та традиції ткацтва: на Рівненщині пройшов всеукраїнський мистецький проєкт ТКАЦТВО.UA