Святий Миколай для дітей загиблих Героїв. У Рівному роздавали дарунки для дітлахів, батьки яких загинули боронячи Україну. Відбувся захід за ініціативи благодійного фонду Віктора Шакирзяна. Більше деталей у сюжеті.

У Рівному привітали зі святом Святого Миколая діток загиблих українських військових. Дітлахам роздавали солодощі, квитки на виставу в ляльковий театр та інші подарунки.

Це наш обов'язок опікуватися саме цими родинами, це наших загиблих героїв, відповідно хочеться робити теж їхніх дітей свято, те що ми намагаємось зробить, зрозуміти те, вони заслуговують на це, повірте мені ці емоції їм дуже потрібні, вони потрібні також і дорослим і мамам і родичам, які безпосередньо привели сьогодні діток, - каже секретар Рівнеради Віктор Шакирзян.

До Святого Миколая завітав Богдан. Він син загиблого українського військового Романа Примака.

Тато довго служив і він помер ще рік весною прям десь місяць після мого дня народження наче мені дуже шкода, але я стараюся якось пропустить це і жити далі, - розповідає син загиблого українського військового Богдан.

Богдан каже, для нього важливо було відчути хоч частинку новорічного свята.

У пані Яни загинув чоловік на війні. Разом із донькою Аліною прийшли на цей захід. Каже, важливо, аби діти могли відволіктись від жахів війни.

Секретар Рівнеради Віктор Шакирзян каже, важливо підтримувати сім'ї загиблих українських військових.

Маємо сьогодні таку хорошу подію, я думаю, що ця емоція їм залишиться на довго. Будемо продовжувати допомагати робити такі заходи, допомагати родинам, тому що і для спілкування і розумієш на скільки потребуєш ти туди чи в іншій галузі допомогти, для них теж це дуже важливо, тому що вони розуміють - вони не одні залишились в такій біді, - резюмує секретар Рівнеради Віктор Шакирзян.

На захід прийшли близько сотні дітей загиблих Героїв. Чиновники запевняють, продовжуватимуть підтримувати родини та проводити подібні заходи для дітлахів.

Читайте також: Рівнян та гостей міста запрошують приєднатись до благодійних заходів