З перших днів широкомасштабної війни троє братів Сиськових із Малинівки воюють з російськими окупантами.

 Про це повідомив Гощанський селищний голова Микола Панчук.

Старший Микола - колишній працівник правоохоронних органів, який ще 24 лютого 2022 року вступив до лав територіальної оборони. Уже за кілька днів він добровольцем поповнив ряди ЗСУ.

Колишній контрактник військової служби Іван Сиськов, як і його молодший брат Олександр, - учасники АТО. Сьогодні вони пліч-о-пліч захищають Україну в складі 117-ї ОМБр ЗСУ на Запорізькому напрямку.

Галина Іванівна Сиськова - багатодітна мама. Окрім трьох синів є в неї ще й дві доньки. Чоловік однієї з них Анни - Ігор Крючок, також із першого дня війни воює в рядах Нацгвардії. Четверо чоловіків із цієї родини нині захищають Україну.

Готуються до військової служби й двоє з трьох синів Івана Сиськова. Старший Павло навчається у військовій академії, а середній Максим - у коледжі з військовою підготовкою. І лише найменший син, п’ятикласник Дмитро, є головною розрадою та чоловічою опорою для мами Катерини.

Бригаді, в якій служать Іван і Олександр Сиськові, терміново потрібне авто для виконання бойових завдань. Попередня потреба в коштах становила 200 тис. грн. Потрібний автомобіль вдалося знайти за 160 тис. грн. Зібрано наразі 55 тис. грн.

Реквізити для переказу:

Картка ПриватБанк: 5168 7451 5766 0835 (Сиськова Катерина Іванівна).