Засідання Рівненського міського суду щодо обрання запобіжного заходу відбулось сьогодні, 11 жовтня. Відомо, що цьогоріч чоловік був звільнений умовно-достроково із місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини. Про це повідомляють в поліції Рівненщини.

Близько 23 години восьмого жовтня 25-річний житель обласного центру, пошкодивши пластикове вікно, проник у приміщення магазину на вулиці Млинівська у Рівному. З торгового закладу поцупив товарно-матеріальні цінності та гроші, - нагадують в поліції.

Орієнтовно за годину зловмисника розшукали патрульні поліцейські. Слідчі у процесуальному порядку помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі Рівненського РУП повідомили зловмиснику про підозру за частиною 4 статті 185 КК України.

Відповідно до ухвали суду на період досудового розслідування йому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб із можливістю внесення застави. За скоєне йому може загрожувати від п’яти до восьми років за ґратами.

Читайте також: Помер за зачиненими дверима: у Вараші в квартирі виявили мертве тіло чоловіка