Згідно з останніми опитуваннями, чоловіки вважають довге, хвилясте волосся найбільш сексуальним способом їх укладання. Зачіска, як у співачки Шеріл Коул або актриси та моделі Келлі Брук виявилась на першому місці за кількістю голосів, які віддали за них (43%), пише Мода online.

На другому місці за сексуальністю виявилась зачіска а-ля Дженніфер Еністон, тобто довге і пряме волосся, услід за нею йде класичний короткий боб, як у співачки Ріанни.

Пряме, середньої довжини волосся, як у актриси Гвінет Пелтроу, опинилось лише на четвертому місці у рейтингу сексуальності зачісок, а коротка стрижка Вікторії Бекхем – аж на п’ятому місці.

Опитування продемонструвало такий цікавий факт: незважаючи на те, що сучасними іконами стилю називають чимало дівчат з коротким волоссям, як, наприклад, модель Агнесс Дін та Вікторія Бекхем, чоловіки все ж, як і раніше, обирають жінок з довгим красивим волоссям.

У цілому опитування виглядає наступним чином: Довге та хвилясте – 43% Довге та пряме – 13% Класичний боб - 10% Пряме, середньої довжини – 9% Коротка стрижка, як у Вікторії Бекхем – 7% Каре, як у Кеті Холмс – 5% Зачіска-вулик, як у Бріджит Бардо – 4% Хвилясте, середньої довжини – 3%