Герой мемів, Іван Мартинов, більш відомий як "Чоткий паца" одружився і приїхав на Рівненщину знайомити дружину з батьком. Хлопець став відомим своєю фразою про курс валют. Його вислів набрав мільйони переглядів у соцмережах. Зараз Іван боронить Україну на запорізькому напрямку. За цей час окупанти встигли поширити фейк про нібито смерть "Чоткого паци". Натомість хлопець приголомшив всіх іншою новиною - своїм одруженням. Хто наречена і чи посерйознішав Іван, коли попрощався з холостяцьким життям, дивіться далі у сюжеті.

Іван разом з дружиною Ольгою, приїхав на Рівненщину, у село Голишів, де його батько священник у місцевій церкві. Олег Мартинов каже, про наміри сина одружитись дізнався незадовго до самого весілля.

Обраниця Івана - Ольга, працює медсестрою у Хмельницькій області. Познайомили пару спільні друзі.

Іван зараз служить в ЗСУ. Боронить Україну на запорізькому напрямку. Стосунки з дівчиною підтримували на відстані. Однак після чергового поранення, захисник вирішив освідчитися. Все тримав у таємниці.

Пара побралась на Хмельниччині. Іван – у камуфляжі, наречена – в білій сукні.

Іван – відомий інтернет-спільноті за позивним «Чоткий паца». Так його стали називати після фрази про курс валют, яка на Ютубі зібрала кілька мільйонів переглядів.

Дружина каже, про популярність Івана і про те, що він і є відомим "Чотким пацою", дізналась не відразу.

Після відео про курс валют, в соцмережах створили безліч мемів. Але мало хто знав, що Іван – не комік, а добровольцем пішов захищати Донбас у 2014 році. Нині батько за сина радіє. Сподівається, після одруження той стане більш відповідальним.

Ольга в гостях у свекра вже готує їсти на кухні. Допомагає й Іван. Дружина каже, чоловік надзвичайно добрий і не може без жартів.

Великдень Іван провів вдома. Ще два тижні реабілітації, але все одно прагне повернутися на «передову». Водночас пара будує плани на майбутнє. Мріють про поповнення у родині.

Читайте також: Відвідав поранених та привіз обладнання: командувач Об’єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв відвідав Рівненський військовий госпіталь (ВІДЕО)