17 березня о 12:00 в підземеллях Здолбунівського музею відбудеться презентація десятої книги науково-документального видання "Реабілітовані історією. Рівненська область". Про це інформують в Здолбунівській ТГ.

Книга науково-документального видання "Реабілітовані історією. Рівненська область" включає анотовані біографічні довідки про 2051 особу, хто зазнав політичних репресій з боку радянського тоталітарного режиму, а згодом був реабілітований і не увійшов до попередніх книг.

Загалом у 2–10 книгах "Реабілітовані історією. Рівненська область" опубліковані довідки про 25976 репресованих мешканців нашої області та інших регіонів.

Публікацією десятої книги завершився важливий етап у роботі обласної редколегії та науково-редакційної групи, що пов’язаний з оприлюдненням інформації про реабілітованих жертв репресій на території Рівненської області, архівно-кримінальні справи яких передані на зберігання до Державного архіву Рівненської області.

Читайте також: "Не маємо права забути": Бібліотеки тергромад Рівненщини отримають комплекти унікальних видань про Революцію Гідності