Сьогодні, 2 березня, у Рівному прем’єрний показ документального проєкту «Сильні, як земля» та зустріч з командою й героями стрічки. Повідомляють на сайті Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка.

«Сильні, як земля» - це документальний проєкт про звичайних незвичайних українців. Це проєкт про віру, що війна неодмінно завершиться. І обов’язково завершиться перемогою України. Бо в різних куточках країни є звичайні незвичайні люди. Люди, котрі сильні, як земля.

Після повномасштабного вторгнення я, як ніколи, відчула, що сенси важливіші за форму, а зміст важливіший за хайп. Саме так народився наш проєкт, - говорить авторка ідеї і продюсерка проєкту Анна Слюсаренко.

Цей фільм повинні побачили якомога більше людей в Україні та за її межами. Зараз український народ став на захист всього світу не тільки на фронті, а й забезпечує продовольчу безпеку. То ж світ має знати, якою ціною це все вдається та які люди стоять за цим усім.

Ми дуже багато говоримо про наших воїнів, це наша нова віра, нова релігія. Вони стоять там заради того, щоби країна була тут. Наша історія про цю величезну силу кожного українця. Кожен щось робить на своєму місці, наближаючи перемогу. Сила в тому, що не ми прийшли до когось, ми на своїй землі, ми нікуди звідси не підемо. Ця земля дає нам силу для того, щоб так боротись за неї, - додає продюсерка проєкту.

Фільм розповідає історії різних людей з різних куточків України. А також нагадує про те, що ми сильні, бо ми на своїй українській землі. І саме це рухає нами на шляху до перемоги.

Захід відбудеться 2 березня о 17:00 у захисному укритті Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка - АРТ ГАЛЕРЕЇ Костянтина Качановського, де і відбувалися зйомки окремих епізодів стрічки.

ВХІД ВІЛЬНИЙ

Благодійний внесок на Ваш розсуд для ЗСУ.

Читайте також: Єдине місто в Україні отримало європейський грант на суму 38 мільйонів гривень: до Рівного залучили потужний проект