ДАІшника, який застрелив 23-річного хлопця на вулиці Грушевського у Рівному, звільнили з органів внутрішніх справ. Про це йдеться в наказі №1 УМВС України в Рівненській області від 8 січня цього року.

У документі зокрема зазначено, що сержанта ДАІ звільнили за скоєння дисциплінарного проступку, що виражалось в систематичному і неналежному виконанні службової дисципліни та за скоєння дисциплінарного порушення, який призвів до надзвичайної події з тяжкими наслідками.

Нагадаємо, 26-річний ДАІшник застрелив 23-річного рівнянина Тараса Ткачука ввечері 3 січня з пістолета на гумових кулях, який був заряджений свинцевими патронами. У той час він був не на роботі і приїхав, щоб допомогти своєму братові, якого побили п’ятеро невідомих біля супермаркету “Літа”. Коли нападники почали тікати, правоохоронець тричі вистрелив одному з них у спину. Куля влучила в легені і від отриманих поранень хлопець помер ще до приїзду лікарів "швидкої". Обставини цього вбивства розслідує Рівне нська обласна прокуратура, яка за цим фактом порушила кримінальну справу.