Сміттєві баки серед вулиці, а непотріб на деревах та у дворах. У Рівному мешканці багатоповерхівки нарікають на благоустрій території. Сміттєві контейнери стоять серед вулиці, а накриття для них слугує туалетом для безхатьків. Чому у дворі утворився такий колапс, знає Яна Євтушок.

Це вулиця Князя Романа у Рівному. Тут посеред дороги стоять сміттєві баки. З іншого боку збудований майданчик під ці ж контейнери. Щоправда, за словами жителів однієї з багатоповерхівок, баки туди не вміщаються.

Люди обурені. Кажуть, підрядник будував конструкцію аби як. Бо ж дах не повністю накритий. А контейнери не влазять по ширині сміттєвого майданчика. Нині, це місце слугує туалетом для безхатьків.

Через те, що баки стоять посеред дороги, в негоду сміття розлітається по усій вулиці. До того ж викидають його сюди мешканці п'яти багатоповерхівок. Люди нарікають і на зламані контейнери, які вже давно ніхто не ремонтує.

В КАТП-1728 кажуть, на заміну сміттєвих баків потрібні кошти, яких нині у місті немає. Втім пообіцяли, що на місце виїде майстер та відремонтує контейнери.

Відомо, що замовником будівництва сміттєвого майданчика було управління ЖКГ. Начальник відділу благоустрою зазначає, конструкція збудована згідно усіх норм. Втім, похибку з місцем розташування накриття обіцяє виправити.

В управлінні ЖКГ додають, прохід в сміттєвий майданчик розширятимуть. А сам під'їзд до нього покращать. Планують знизити бордюр. Що стосується відкритого даху конструкції - його змінювати не стануть, бо ж збудували таким чином, аби вивільнялися запахи викинутих відходів. До слова, виправлятимуть усе не раніше, як навесні.

Читайте також: Рівненщина ризикує увійти у червону зону у кінці цього місяця