Меблі та побутову техніку. Лікарня у Костополі отримала благодійну допомогу від міжнародних організацій. Меблі вже встигли розмістити. Зараз готуються до облаштування реабілітаційного відділення для військових. Деталі у сюжеті.

Костопільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування отримала обладнання та меблі від благодійників. Це 18 медичних ліжок, чотири функціональні ліжка, тумби, кушетки, матраци, холодильник, принтери. Як зазначають у закладі, підтримка меценатів була вкрай необхідною. А залучити їх вдалося Давиду Дідуху.

Отримати меблі, техніку і обладнання лікарні вдалося, завдяки одразу декільком організаціям. Благодійники із різних країн об'єдналися і підтримали костопільську лікарню.

У лікарні встигли не лише прийняти, але й розмістити отримані меблі у відділеннях. Вже наступного дня ліжка розподілили по палатах. Їх зручність оцінили і пацієнти. Адже раніше в закладі були переважно металеві ліжка.

Завдяки підтримці благодійних організацій в костопільській лікарні покращують умови перебування пацієнтів. Масштабні зміни розпочали після нещодавньої зміни керівництва закладу. А зараз усі зусилля будуть спрямовані на облаштування реабілітаційного відділення для українських воїнів. Костопільська БЛІЛ має статус кластерної лікарні, тож це є обов’язковою умовою. У лікарні сподіваються на підтримку благодійників та міської ради в цьому питанні.