15 років ризикує провести за ґратами 62-річний Микола із села Оржів Рівненського району. Цього чоловіка правоохоронці називають винним у вбивстві 24-річної Людмили, його невістки.

Про цей випадок ми вже розповідали у минулих випусках програми. Нагадаємо, Микола серед ночі зайшов у кімнату, де спала молода жінка, і зарубав її сокирою.

Врятувати Людмилу ніхто не міг. Її синочку лише два роки, і коли Микола прийшов з сокирою, він спав. Чоловік же поїхав на заробітки за кордон. Сусіди кажуть, що ввечері перед убивством чули сварку між свекром і невісткою. Для сусідів убивство Людмили стало справжнім шоком. Жінку вони називають хорошою матір’ю і тепер не знають, що буде з її дворічним синочком. Про Миколу в Оржеві розповідають мало хорошого. Чоловік постійно пиячив, особливо після того, як два роки тому його дружина загинула під потягом.

Проти Миколи правоохоронці порушили кримінальну справу. До речі, він уперше потрапив за ґрати. Зараз чоловік у слідчому ізоляторі і чекає закінчення слідства.