Перший жіночий форум відбувся у Рівному. Це лише перший крок - кажуть учасники, адже відтепер у Рівному буде діяти Жіноча Ділова Палата. Вона об'єднує менеджерок, рестораторок та власниць успішних бізнесів. Завдяки тренінгам, постійній комунікації та обміну досвідом, їх діяльність буде спрямована на розвиток жіночого підприємництва та їх ділової активності.

Присутніми на заході були менеджери, рестораторки, засновниці відомих брендів та власниці успішних бізнесів. На підприємстві "Рівне Фармація", яке належить Ользі Синяк працює понад три сотні людей. Секретом успішного продовження справи батька, а також власними лайфхаками, які допомагають досягати поставлених цілей жінка поділилась з усіма присутніми на заході.

Окрім ведення бізнесу, жінка є кандидатом фармацептичних наук та за сумісництвом викладачем у Рівненській медичній академії. Організатором форуму виступила Жіноча ділова палата України, осередок якої відтепер буде і у Рівному. Окрім нашого міста, вона має свої представництва і ще у п'яти обласних центрів України.

Жіноча ділова палата у Рівному покликана виправити таку тенденцію. Завдяки просвіті, комунікації та тренінгам. За словами голови Рівненської облдержадміністрації, кінцевими бенефіціарами бінесу, підприємцями та новими ФОПАМи - за статистикою все більше стають саме жінки.

Жіноча Ділова Палата України - це понад 14 галузевих Комітетів, численні представництва, та понад 350 членкинь з усієї країни. Це дає змогу розвивати підприємництво та ділову активність серед широкого загалу жінок.

Читайте також: У Рівному на базі дитячого оздоровчого центру "Н2О" відбувся форум для лікарів