Днями у Рівному пройшов форум для лікарів, який стосувався сучасних методик лікування та реабілітації дітей у воді.

Тимофійку три з половиною роки. Внаслідок запалення спинного мозку, у хлопчика тетрапарез. Незважаючи на свій складний діагноз - плавати він вже може без сторонньої допомоги. Це результат довгої та кропіткої роботи тренера дитячого оздоровчого центру H20 Тетяни Гуцалюк, її частинку вона продемонструвала усім учасникам Форуму для лікарів, який відбувся на базі Дитячого оздоровчого центру "H2O".Він стосувався сучасних методик лікування та реабілітації дітей у воді.

Анастасія Борчун почала ходити з сином до басейну, ще коли йому було 2 тижні. Зараз Кирилу вже 7 місяців, мама каже - вони з чоловіком професійні спортсмени, тому не з чуток знають про користь води в процесі реабілітації. В хлопчика дисплазія суглобів - завдяки заняттям з фахівцями, вже помітний результат.

Лікарі, присутні на форумі кажуть - вода для діток первинне середовище. Тому при виникненні подібних ускладень, як в розвитку, так і опороно-рухового апарату радять звертатись до фахівців, які знайдуть до кожного унікальний підхід, та завдяки сучасним методикам - допоможуть покращити стан здоров'я.

Вода не тільки допомагає стати на шлях одужання. А й корисна і для здорових діток. Стимулює розвиток м'язів, опорно-рухового апарату та дарує позитивні емоції. Займатись корисно і вагітним. Це готує жінок до навантаження на організм під час пологів та допомагає психологічно.

Такий захід став унікальним, адже проходив вперше в Україні. А організували його саме в kidsH2O, бо його тренери працюють за кращими світовими методиками.Тут займаються з дітками віком від 2 тижнів і до 8 років. Для малюків із особливими потребами є можливість заняття з гідрокінезотерапії. А для вагітних оздоровчий центр пропонує аквааеробіку. Знаходиться він на вулиці Степана Бандери, 26 у Рівному. Будь-яку необхідну інформацію, можна отримати зателефонувавши за телефоном, який ви зараз бачите на екрані.

Читайте також: У Рівному вздовж річки Устя хочуть створити сучасний громадський простір