У селі колишнього Березнівського району облаштували простір для відпочинку дітей. Така ідея виникла у місцевих жителів, адже майже половина населення - діти. Де шукали підтримки та як вдалося втілити задумане - далі у сюжеті.

У центрі села Вітковичі колишнього Березнівського району - з'явився простір для відпочинку дітей. Раніше тут процвітала стийхійна торгівля. Ринок змістили, а територію облагородили. Встановили паркан та камери відеоспостереження, аби наймолодші мешканці села були в безпеці. До слова, діти вже встигли оцінити нові гойдалки та гірки.

Місцева жителька Світлана Бойчук каже, раніше дітей возили в Березне, аби проводити з ними вільний час. А в селі ніяких атракцій не було.

Майже половина населення села - діти. Є сім'ї, де виховують 10-15 дітей. Нині переповнена і місцева школа. Тож в громаді ініціювали створення простору відпочинку для наймолодших. Люди звернулися до старости, а він в свою чергу, почав шукати підтримки.

Відкриття майданчика провели напередодні 438 річниці з дня створення села. Організували святкову програму із виступами місцевих колективів.

Наталія Наумчук каже, хотілося, аби в кожному селі були такі дитячі майданчики або ж спортивні зали, щоб дітям було де цікаво та безпечно провести час.

Читайте також: Поле з рожевими калюжами неподалік Рівного перевіряє екологічна інспекція та інші служби (ФОТО)