Курячі рештки біля будинків. У Костополі невідомі особи викидають відходи тваринництва біля людських домівок. Так відбувається вже упродовж кількох місяців. Костопільчани обурені. Звернулись у поліцію. Найбільше людей цікавить, хто прибере курячі рештки, а ще більш цікаво -хто ж їх привозить. Ілля Томашевський з подробицями.

Курячі нутрощі, пір'я, та навіть голови. Невідомі залишають рештки птахів просто поблизу людських будинків. Моторошний сюрприз почали знаходити біля своїх помешкань, мешканці Костополя. Вже упродовж декількох місяців, невідомі приїздять на окраїну міста та залишають там курячі рештки. За короткий проміжок часу галявина, на якій люди відпочивали перетворилася на пташиний смітник.

Місцеві декілька разів бачили, як автомобілі, навіть посеред дня, приїжджають та скидають свій вантаж. Свіжі купи, собаки та ворони рознесли по всій території, попередні вже прикрило снігом. Люди кажуть, що окрім забруднення, там панує жахливий запах, який з настанням тепла погіршиться.

Люди вважають, що автором безпорядку є невеликі підприємства, які таким чином хочуть здихатися решток продукту. У зв'язку з цим місцеві звернулися до поліції, які теж припускають таку версію.

Після даного інциденту поліцейські планують перевірку підприємтсва, які б могли бути причетними до викидів. Чи вдасться знайти курячого магната - поки невідомо. Місцеві у свою чергу просять владу допомогти прибрати цю територію та повпливати у вирішенні проблеми.

Читайте також: На Рівненщині для споживачів компенсують вартість електроенергії