За неофіційною інформацією, Максим Кривош наразі знаходиться у Луцькому СІЗО.

Психіатрична експертиза луцького терориста дубенчанина Максима Кривоша, який захоплював автобус із заручниками, визнали осудним. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє "Перший". 

Як відомо, у листопаді суд задовольнив клопотання СБУ та прокуратури та відправив підозрюваного до психлікарні для проведення комплексної психолого-психіатричної експертизи. Попередня амбулаторна експертиза виявила у нього психічні розлади. 

Підозрюваного протягом двох місяців мали обстежувати у Львівській обласній психіатричній лікарні. 

29 грудня Луцький міськрайонний суд продовжив підозрюваному запобіжний захід до 2 лютого. За неофіційною інформацією, Максим Кривош наразі знаходиться у Луцькому СІЗО. 

Нагадаємо, 44-річний Максим Кривош (який називав себе "Плохой") 21 липня минулого року захопив у заручники 13 пасажирів автобуса у Луцьку. Під час тримання заручників в автобусі терорист відкривав вогонь, проте, на щастя, ніхто не постраждав. Після того як президент Володимир Зеленський виконав вимогу терориста той відпустив заручників та здався поліції. Проти Кривоша порушено справу за чотирма статтями. Йому загрожує довічне ув'язнення. 

Читайте також: Зловмисника, який зарізав 21-річну рівнянку, досі розшукує поліція