Кандидат на посаду міського голови Рівного, нардеп 7-8 скликань ВРУ Юрій Вознюк викликав своїх опонентів Віктора Шакирзяна та Віталія Коваля на теледебати.

Дебати мають відбутись у четвер, 22 жовтня, о 19:00 в сесійній залі Рівне ради. Однак, відкритим залишається питання, чи приймуть виклик опоненти та прийдуть на дебати.

"Вже очевидно, що претендентів на вихід у другий тур всього троє. Це - Юрій Вознюк, Віктор Шакирзян та Віталій Коваль. Тому, я пропоную провести спільні телевізійні дебати. Не монолог, а саме діалог. Дуже символічно буде провести його в сесійній залі Рівне ради. Визначимо разом модератора. Пропоную такий формат – дві хвилини вступне слово, п’ять запитань один до одного та дві хвилини на завершення. Я вважаю, це буде правильно та конструктивно. Не відмовте та приходьте.У четвер, 22 жовтня, о 19:00. Вважаю, що рівнянам буде цікаво. Трансляцію зробимо на youtube-каналі, відтак показати ці дебати зможуть усі ЗМІ", - додав Юрій Вознюк. 

Читайте також: Чотири кандадата на посаду міського голови Рівного взяли участь у програмі "Виборчий округ" суспільного телебачення