Обіцяють це зробити раніше кінцевої дати 27 листопада.

 Рівненська міська територіальна комісія досі не оголосила офіційні результати повторних виборів мера Рівного. За попередніми результатами, на виборах перемагає кандидат від "Євросолідарності" ректор Рівненської духовної академії ХВЄ Олександр Третяк із результатом 50, 25 %, у його конкурента від партії "Рівне разом" Віктора Шакирзян - 47, 70 % голосів виборців. 

Напередодні Олександр Третяк заявив, що міська ТВК затягує із оголшенням результатів. Як пояснив, член виборчої комісії Андрій Катеринчик, згідно із законом, комісія має 5 днів від дня виборів, щоб остотачн оголосити результати виборів. 

- Де ж ми затягуємо? Є ж технічна частина. Самі можете зайти на сайт міської ради і побачити, скільки там цифр і скільки треба перевірити. Має бути перевірена кожна цифра, я маю впевнетися особисто, що всі цифри внесені правильно, - каже Андрій Катеринчик. 

При цьому конкретної дати, коли оголосять результати, він сказати не зміг, хоча додав, що це зроблять раніше кінцевої дати 27 листопада. 

Читайте також: Фотографування бюлетенів та відсутні кабінки для маломобільних людей: які порушення фіксували на виборах у Рівному