Від запитань кандидати ніяковіли, злилися, і навіть намагалися "зачепити" за найболючіше. А один з кандидатів неочікувано для всіх підтримав іншого та й ніби не проти залишитись на тій посаді, де зараз і перебуває. Хто саме далі у сюжеті.

Емоції, ухиляння від відповідей і викриття цікавих фактів. На телеканалі юа.рівне у програмі "Виборчий округ" дебатували 4 кандидати на посаду міського голови Рівного. Під час емоційних і не зовсім розмов - з'являлися нові факти як про кандидатів, так і про членів партій від яких вони йдуть.

Роман Денисюк, який вкотре йде на вибори, але не виграє - знову балотується. Цього разу не від Громадського контролю, а від політичної сили "Голос" і на вищу посаду - міського голови Рівного. Та чи почують його тихий голос рівняни цього разу - побачимо після 25 жовтня.

Якщо на запитання журналістів учасники дебатів ще відповідали, то на запитання опонентів відбивалися як могли. Щедрі були і на побажання.

А от Віталій Коваль кандидат від політичної партії "Слуга народу" здивував всіх - готовий працювати і далі на посаді губернатора, якщо виграє не він, а Юрій Вознюк.

Читайте також: За яких умов цьогоріч голосуватимуть рівняни на виборах?