Брудна передвиборча кампанія. У Рівному штаби різних політичних партій вдаються до чорного піару: розкидають антиагітаційні листівки, нівечать могили і розмальовують стіни будинків. Тепер справа пішла за "провокативними" матеріалами. Декілька днів тому в інтернет мережі з'явилися публікації нібито кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій Вознюк має бізнес зв'язки з Російською Федерацією. Чи справді це так - знають наші журналісти.

"Будує в Росії енергетичні підприємства, підіймаючи економіку країни-агресора", - така інформація шириться в деяких інтернет виданнях про кандидата на посаду міського голови Рівного Юрія Вознюка. За інформацію сумнівних сайтів він нібито співпрацює з низкою структур Російської Федерації, а ще причетний до фінансування озброєння російських військових. Журналісти телеканалу Рівне 1 звернулися за поясненнями до кандидата на посаду міського голови Рівного.

Це підтверджують і документи. Зокрема постанова Уряду Російської Федерації. Там у переліку осіб, які підпадають до санкційного списку Юрій Вознюк. За словами кандидата на посаду міського голови Рівного, такі псевдопублікації - справа рук конкурентів, оскільки це вже не вперше, коли намагаються очорнити його ім'я та політичну силу "За майбутнє".

Зараз рівненські журналісти отримують пропозиціі? від киі?вського агенства "Антикор" розмістити цю статтю. За публікацію фейкового матеріалу пропонують - 10 тисяч гривень. Варто відмітити, що рівненські газети, саи?ти, радіостанціі? відмовилися розміщувати замовну статтю. Навіть ті ЗМІ, які належать конкурентам Юрія Вознюка, оскільки розуміють, що за таке доведеться відповідати у суді.

Читайте також: Юрій Вознюк спростував брехливу інформацію про його бізнес в Росії