Кандидат на посаду міського голови Рівного, нардеп 7-8 скликань ВРУ Юрій Вознюк заявив, що йому заборонено в’їзд до країни агресора.

Так, я є нев’їзним у Росію та Крим. Підприємство «Екорембуд», яке заснував мій батько працює в багатьох країнах: у Австрії, Німеччині, Польщі, Словаччині, у тому числі і у Росії. Мене включили у список нев’їзних. Тому заявляю: «Шановні опоненти, заспокойтесь, з 2014 року Вознюка у Росії немає, як і бізнесу. Ні я, ні мої партнери чи працівники "Екорембуд" не ведуть жодної діяльності на території країни агресора, - наголошує Юрій Вознюк.

Нагадаємо, будучи нардепом ВРУ Юрій Вознюк підтримав та голосував за Постанову Верховної ради «Про Звернення Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, національних парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором» та Закон України «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях», якими РФ фактично та юридично визнавалася агресором по відношенню до України.

Результатом стала заборона в’їзду до РФ Вознюку Юрію та внесення його до санкційного списку відповідно до «ПОСТАНОВЛЕНИЯ Правительства Российской Федерации 1300», № 1656 внесеними «ПОСТАНОВЛЕНИЕМ Правительства Российской Федерации № 1656».

Натомість два дні поспіль рівненські журналісти отримують пропозиції від київського агенства розмістити замовні матеріали. За розміщення фейкового матеріалу дають величезні гроші навіть у виборчий період - 10 тисяч гривень.

Варто відмітити, що рівненські газети, сайти, радіостанції всі як один відмовилися публікувати замовну статтю. Навіть ті ЗМІ, які належать конкурентам Юрія Вознюка, мовляв за таке точно доведеться відповідати у суді.

Така активність моїх конкурентів свідчить про одне, що наша команда попереду, а конкуренти не маючи жодного компромату на мене чи членів моєї команди вдаються до поширення неправдивої інформації, – додає Юрій Вознюк. 

Читайте також: Юрій Вознюк вже втретє організовує "Осінній ярмарок-2020"